در بیمه حوادث توسط
با سلام. میخاسم بدونم مقدار دیه ی  نفر تو بیمه ی حادثه چنده؟ یا اینکه بیمه حادثه چه مقدار پولی رو برای نفر پرداخت میکنه؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

بیمه حوادث، از انواع بیمه نامه های اشخاص است و مبلغ پرداختی در صورت فوت ، بر اساس تعهد خریداری شده مشتری تعیین میگردد. معمولا از یک میلیون تومان شروع شده و ممکن است تا 50 و یا حتی 100 میلیون تومان افزایش یابد.

در خصوص سوال شما مبنی بر اینکه چه مبلغی پرداخت میشود، باید دید شما چه مبلغی رو خریداری کردید. چون ربطی به دیه و قوانین دیگر ندارد.

موفق باشید