در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
با سلام من بیمه تامین اجتماعی هستم  از بیمه سلامت با من تماس گرفتند که 190000 تومان در عوض 70 درصد خدماتی که تامین اجتماعی مثل دندان پزشکی.زیبایی. چشم. عمل های زایمان واینپلند و.... .را خدمات نمیدهد این بیمه 70درصد ان را پرداخت میکند .ایا این بیمه مشکلی برای بیمه تامین اجتماعی من ایجاد نمی کند وایا این موضوع حقیقت دارد ممنون
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
با سلام طبق قانون تجمیع بیمه ها شما نمی توانید از دو دفترچه بیمه استفاده نمایید و هر ایرانی تنها باید یک دفترچه بیمه اشته باشد

در ضمن این نوع بیمه که شما میگید بیمه سلامت نیست و نوعی بازاریابی برای فروش کارت های تخفیف مراکز درمانی می باشد .