در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام .من دو سال بیمه زنان خانه دار خودمو کردم اما اونجا بهم گفتن که بعد 20 سال باز نشسته میشم و حقوق دریافت میکنم .گفتن زنان 20 ساله و مردان 30 ساله .مگه میشه چیزی رو که ما امضا کردیم قانونش تعغییر کنه . یعنی من الان که 25 سالمه و گفتن 45 سالگی حقوق دریافت میکنم دروغ هستش؟
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

مفاد قانون بیمه تامین اجتماعی رو مجلس می تونه عوض کنه (در واقع شما نماینده میفرستید به مجلس و نماینده شما قانون بیمه تامین اجتماعی رو عوض میکنه)

پس بله، قانون تامین اجتماعی عوض میشه در آینده. البته مجلس می تونه تعیین کنه که این تغییر شامل کسایی که قبل از تغییر بیمه داشتن بشه یا نه. مجلس هم این اجازه رو داره که تعهدی که قانون به سازمان تامین اجتماعی داده بوده رو نگه داره و هم می تونه عوض کنه؛ بستگی به نظر مجلس داره.

همچنین، شرایط بازنشستگی رو می تونید در مقاله زیر بخونید

شرایط بازنشستگی