در بیمه بیکاری توسط
با سلام

 اگر کارفرما به کارمند فروردین ماه اطلاع عدم همکاری را دهد ولی نامه عدم نیاز را به تاریخ اول اسفند سال قبل (      با این دلیل که قرارداد تا پایان اسفند ماه بوده )دهند وکارمند اقدام برای بیمه بیکاری کند ولی کارفرما بیمه فروردین ماه کارمند را رد کند چه اتفاقی می افتد آیا بیمه بیکاری به فرد تعلق نمی گیرد یا بیمه رد شده از طرف کارفرما حذف می شود

با سپاس
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

زمانی که بیمه فروردین ماه 95 رد بشود به مفهوم این است که همکاری تا فرودین 95 ادامه داشته و نامه عدم نیاز منقضی است.