در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام

اینجانب به مدت دو ماه و نیم پایان سال ۹۳ در یک شرکت خصوصی کار کرده با قرار اینکه قرارداد از روز اول بسته شود ولی فقط بابت سال ۹۴قرارداد بسته شد و بیمه رد شد و اسفند سال ۹۴ قرار به تمدید قرارداد بود اما در ۱۶ فروردین ۹۵اعلام به عدم همکاری کردند و نامه عدم نیاز را به تاریخ اول اسفند ۹۴ دادند

آیا من می توانم بابت حق و حقوق چند ماه پایان ۹۳ شکایت کنم چگونه باید ثابت کنم در آن شرکت آن زمان مشغول به کار بودم و اینکه آیا با توجه به اطلاع عدم همکاری در فروردین آیا حق و حقوق فروردین ماه۹۵به من تعلق میگیرد

ممنون
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه مدرکی برای سال 93 دارید مثل فیش واریز حقوق و یا فیش حقوقی و یا هر نامه دیگری از شرکت ، میتوانید با ثبت دادخواست در اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی محل مربوطه و الزام کارفرما به پرداخت حق بیمه و سایر مطالبات اقدام نمائید.

در خصوص سال 95 که 16 فروردین ماه به شما اعلام قطع همکاری کردند در صورتیکه در فروردین ماه کارکرد داشته اید قرارداد ضمنی تلقی شده و به نسبت قرارداد مشابه قبلی تمدید می گردد و کارفرما مکلف به پرداخت کلیه حقوق و مزایا و بیمه شما تا پایان قرارداد جدید می باشد.