در سوابق بیمه توسط
من سه سال سابقه بیمه دارم اما پیوسته نیست می تونم هزینه آن را پرداخت کنم تا پیوسته شود؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام خیر. تنها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و سابقه سربازی. مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.

خرید فاصله بین سابقه بیمه تامین اجتماعی