در لیست بیمه توسط
اگه به هر دلیلی لیست بیمه به موقع ارسال نشه و با تاخیر ارسال بشه دیگه نمیشه اینترنتی انجام داد و حتما باید حضوری و با سی دی ارسال کرد. گفتن 2 شرط داره 1_بدهکار نباشید 2_شخص جدیدی اضافه نشده باشه . مثلا اگه ماه قبلش برای 10 نفر لیست رد شده باشه ماهی که لیست معوق داره هم باید 10 نفر باشن. سوال من اینه که این 10 نفر حتما باید همون 10 نفر ماه قبل باشن یا میشه برای یکی از اونا ترک کار زد و نفر دهم دیگه ای جدید به لیست اضافه کرد؟
1 پاسخ
توسط
لیست معوق برای شرکتها با بررسی و تائید اسناد و مدارک شرکت و احیانا بازرسی تحقیقی توسط شعبه دریافت می شود.ضمن اینکه کارگاه ده نفره حتما دارای بازرسی کارگاهی است(اگر پیمانکاری نباشد) لذا می توان برمبنای محاسبات بازرسی هم سابقه ایجاد کرد.