در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام
برای ماه هایی که آخرین روز ماه بعد مصادف با روز تعطیلی می باشد آیا روز اول ماه بعد از آن (روز اول ماه دوم بعد از ماه محاسبه بیمه) هم برای ارسال لیست و پرداخت فرصت می باشد؟ مثلا ماه فعلی (اردیبهشت 95 که روز آخر آن مصادف با جمعه می باشد) برای رد کردن لیست ماه فروردین ماه.
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام
 بله. همواره اگر آخرین مهلت ارسال لیست تعطیل یا تعطیلات (چند روز) باشد اولین روز کاری بعد تعطیلات جزو مهلت  ارسال لیست است.