در بیمه بیکاری توسط

ممنون بابت پاسخ  به سوالم ( آیا در صورت کار آزاد ( آژانس مسافربری ) بیمه بیکاری قطع می شود ؟ ) اما میخواستم بدونم حتی اگر فرد با سه سر عائله امورات زندگیش با بیمه بیکاری نگذره و مشغول به کار در آژانس شده باشه هم باید به تامین اجتماعی بگه؟ خب درآمد آژانس ممکنه بالاتر هم بشه

1 پاسخ
توسط
با سلام اگر کمتر بشه سازمان بیمه تامین اجتماعی مابه التفاوت آنرا می دهد ولی اگر درآمد مکفی باشد مقرری بیمه بیکاری باید قطع شود. این بیمه باید به افرادی که واقعا بیکارند باید تعلق گیرد.