در بیمه بیکاری توسط
سلام به همگی.برای اینکه از بیمه بیکاری فرد استفاده کنه حتماً باید یکسال متوالی جایی کارکنه میدونم مدت زمان استفاده از بیمه بیکاری به پرداخت حق بیمه بستگی داره ولی من یجا شنیدم بجز این حتماً باید یجا بصورت متوالی کارکرده باشین حقیقتش من اینو قبول ندارم اگه کسی با استناد میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم منظورم از استناد اینکه بگه ماده چند قانون بیمه بیکاریه. ممنون
1 پاسخ
توسط
با سلام بند الف ماده 6 قانون بیمه بیکاری می گوید :بیمه شده قبل از بیکار شدن حداقل 6 ماه سابقه پرداخت حق بیمه را داشته باشد .

ماده 7 مربوط به مدت استفاده از مقرری است یعنی یک فرد متاهل با داشتن 6 تا12 ماه سابقه استحقاق دریافت مقرری تا 12 ماه و یک مجرد استحقاق دریافت مقرری تا 6 ماه را دارد.

متوالی بودن در قانون نیامده اما در آیین نامه اجرایی این طور عمل می گردد .