در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام و احترام
چند روز قبل هنگامی که از خیابانی در خال عبور بودم با خودرویی که در لابن مخالف بود وقصد دور زدن داشت تصادف کردم. از شانس بد من یک کفی بدون تریلر هم سمت راست من پارک شده بود که تقریبا نیمی از خیابان را گرغته بود خودروی مقصر که با زاویه 90 درجه با من برخورد کرد با شدت زیادی خودروی من را به کفی ذکر شده چسباند و هر دو سمت خودرو من از سپر جلو تا سپر عقب در هر دو سمت خسارت دید در همان زمان گشت راهور هم در حال عبور بود که صحنه تصادف را هم دید. گفت خودتان بیمه بروید نیازی به کروکی نیست. حال بیمه برای سمت دیگر کروکی میخواهد و حتی تاییدیه کتبی راهور را هم قبول نکرد راهور هم میگوید طبق قانون زیر 6 میلیون کروکی نمیکشیم. با توجه به قانون ها و تفاهم نامه های موجود بین بیمه و راهور در این زمینه چیزی بیان نشده.بازرسی بیمه عملکرد خود را صحیح میداند و بازرسی ناجا هم عملکرد خود.غیر از اینکه بخواهم از مراجع قضایی اقدام کنم که مستلزم 350 هزینه و 20 روز زمان است که در هر روز هم 40 هزار تومان کرایه آژانس میدهم برای دریافت نهایتن 1.5 میلیون خسارت سمت دیگر راه دیگری وجود ندارد قانونی که راهور را موظف به ترسیم کروکی کند با توجه به رویت تصادف.
تشکر
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام و عرض تاسف.به راهور مراجعه فرمایید موظف به ارایه کروکی هستند .ضمنا وقتی تاییدیه کتب راهور میده پس دادن کروکی محدودیتی نداره در صورت عدم نتیجه گرفتن به بیمه مرکزی مراجعه و با مدارک لازم و کافی شکایت خود را رایه کنید لازم نیست از طریق مراجع قضایی اقدام کنید

آدرس بیمه مرکزی:خ آفریقا نبش کوچه مریم پلاک2