در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
چند روز تو ملک شخصی موقع جابجایی خودرو قسمت جلوی بدنه با برخورد به مانع آسیب دید با مراجعه به بیمه گفتن که باید پلیس بیاد کروکی بکشه با پلیس تماس گرفتیم ولی پلیس از ورود  بهملک شخصی و ترسیم کروکی ممانعت کرده و گفتن برا ما تبعات داره و باید مجوز قضایی داشته باشین از این حرفا .

ممنون میشم راهنمایی کنین که باید چکار کنیم و از چه مرجعی باید پیگیر بشیم و چجوری شکایت تریسم کروکی ارائه بدیم .
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
در صورتی که پلیس کروکی نکشد، نیاز به کارشناس رسمی تصادفات خواهید داشت.
قبل از هرگونه تغییر و نقل و مکان خودرو از پلیس بخواهید که حتی الامکان یک گزارش کتبی به شما بدهد که به فلان دلیل امکان ورود به ملک شخصی برای صدور کروکی وجود دارد.

اگر این کار را هم نکرد ممکن ایت بیمه گر بخواهد که شما برای اثبات حادثه و نداشتن مسبب شناخته شده غیر خود شما، به شورای حل اختلاف مراجعه کنید و با حکم مراجع قضایی و کارشناس رسمی ، خسارت وارده را جبران نناید.