در سایر توسط
با سلام دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه متقاضیان ادامه بیمه بطور اختیاری چگونه تعیین می شود ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه متقاضیان ادامه بیمه بطور اختیاری برای کسانیکه بیش از 10 سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند عبارت است از میانگین مبنای پرداخت حق بیمه آخرین 360 روز قبل از تاریخ ثبت تقاضا مشروط بر اینکه مبلغ مذکور کمتر از حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار در زمان تقاضا نباشد و مبنای پرداخت حق بیمه برای کسانیکه کمتر از 10 سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند به انتخاب متقاضی بین حداقل و حداکثر دستمزد مصوب شاغلین خواهد بود.