در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

مهلت اعتراض به رای هیأت تشخیص 15 روز پس از ابلاغ خواهد بود حال اگر آخرین روز این فرجه قانونی با روز تعطیل برخورد کند تکلیف چیست ؟
2 پاسخ
توسط
با سلام

در احتساب مهلت اعتراض نسبت به رای هیأت تشخیص موضوع مواد (142و 159 قانون کار) روز ابلاغ رای و روز تسلیم اعتراض به واحد کار و امور اجتماعی محل جزو ایام مزبور محسوب نمی شود. ضمناً چنانچه آخرین روز مهلت مزبور با تعطیل اعم از جمعه یا تعطیلات رسمی مصادف شود تسلیم اعتراض می تواند در اولین روز پس از تعطیل یا تعطیلات صورت گیرد. بدیهی است در مواردی که راجع به سپری شدن یا باقی بودن مهلت اعتراض، بین ذینفع و واحد کار و امور اجتماعی اختلاف نظر باشد، نظر مرجع رسیدگی کننده به اعتراض قاطع است.
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام،لطفا توجه فرمایید داشتن مهلت پانزده روزه دلیلی بر این نیست که شما در آخرین روز اقدام کنید چرا که امکان دارد روز آخر پیشامدی برای شما اتفاق بیفتد و در خوش بینانه ترین حالت با نقص مدارک مواجه بشید در هر صورت با توجه به انعطافی که در این هیئت ها وجود دارد یک روز قبلتر مراجعه نمایید و اعلام کنید بدلیل نقص مدارک مجبور هستید اعتراض خود را یک روز بعد بیاورید ضمنا در موارد تعطیل رسمی نامه های روز قبل نیز دریافت و مورد قبول میباشد

پیشنهاد مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید