در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام در خصوص ترکیب 30 درصد بیمه در کسورات حقوق و تعهدات سازمان بیمه تامین اجتماعی به تفکیک درمان و بازنشستگی دوستان مستنداتی دارند ارایه کنند؟

عطف به نامه شماره 46589/39663 مورخ 1/4/1387 در اجراء اصل یکصد و بیست و سوم (123) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران قانون اصلاح قانون تنظیم خانواده و جمعیت که با عنوان لایحه به مجلس شورای اسلامی تقدیم گردیده بود، با تصویب درجلسه علنی روز سه‌شنبه مورخ22/2/1388 و تأیید شورای محترم نگهبان به پیوست ابلاغ می‌گردد.

رئیس مجلس شورای اسلامی ـ علی لاریجانی

قانون اصلاح قانون تنظیم خانواده و جمعیت

ماده واحده ـ متن زیر به عنوان تبصره (3) به ماده (1) قانون تنظیم خانواده و جمعیت ـ مصوب 1372ـ الحاق می‌گردد:
« تبصره3ـ فرزند چهارم خانواده‌هایی که یکی از سه فرزند آنها از شمول حمایت های قانون خارج شده‌اند و همچنین فرزندان چهارم خانواده‌هایی که فرزند مذکور حاصل از دو یا چندقلو بودن زایمان است، از محدودیتهای مندرج در ماده (1) این قانون مستثنی می‌باشند وکلیه امتیازات مندرج در قوانین که برای فرزند سوم پیش‌بینی‌ شده است، به
آنان تسری می‌یابد. مفاد این تبصره در مورد خانواده‌هایی که با دارابودن حداکثر دو فرزند در زایمان بعدی صاحب فرزندان سه‌قلو و بیشتر می‌گردند، نیز مصداق خواهد داشت.»
قانون فوق مشتمل بر ماده واحده در جلسه علنی روز سه‌شنبه مورخ بیست و دوم اردیبهشت ماه یکهزار و سیصد و هشتاد و هشت مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ 30/2/1388 به تأیید شورای نگهبان رسید.
1 پاسخ
توسط
با سلام قانون به صراحت ماده مربوطه را نقض نکرده در غیر این صورت می بایست دقیقا ماده قانونی را مشخص و نقض نماید. در واقع به لحاظ ارتباط موضوعی مصوبه با ماده قانونی ، ما آنرا نقض شده تفسیر می کنیم. بر همین اساس نیز بخشنامه وزارتخانه فوق الذکر در همین زمینه صادر شده و بر ارتباط مصوبه با این ماده قانونی مهر تایید گذاشته است. لطفا بخشنامه مربوطه را مطالعه فرمایید. در واقع این مصوبه مجلس به محدودیت های فرزند 3 و بیشتر اشاره دارد در صورتی که ماده 85 و 86 قانون تامین اجتماعی به دو فرزند اشاره دارد. بنابراین نمایندگان مجلس در زمان تصویب اصلا به موضوع حق عائله مندی توجه خاصی نداشته بلکه هدف اصلاح قوانین دیگر در ارتباط با محدودیت فرزندان سوم بوده است.