در سایر توسط
آیاشخصی که دچار نقص عضو کلیه شده ودارای سابقه ۱۲سال پرداخت بیمه تامین اجتماعی می باشد میتواند بازنشست شده و یا غرامتی به او تعلق بگیرد
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام،ضمن آرزوی سلامتی به اطلاع میرساند درصورت تایید کمسیون پزشکی مبنی بر از کارافتادگی جنابعالی میتواند  از مزایای بازنشستگی استفاده کنه البته بشرطی که الان در حال کار بوده و حق بیمه پرداخت میکند کافیست به محل شعبه تامین اجتماعی خود مراجعه و درخواست بده و در مدت یکماه بررسی اولیه انجام و به کمسیون معرفی میشود.در صورت عدم تایید میتوانید به دیوان عدالت اداری مراجعه و رای بگیرید که آنهم مدارک خاص خود را لازم دارد

و اما پیشنهاد مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید