در بیمه بیکاری توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
مدارک لازم به منظور ارائه به شورای حل اختلاف برای تشخیص عذر موجه تاخیر در اعلام زمان ترک کار چیست
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
با سلام

عذر موجه در ترک کار نیازمند تشخیص کارفرماست تا شورای حل اختلاف چراکه اگر کارفرما تمایل به همکاری با شما نباشد احدی حکم بازگشت بکار نمیتواند بدهد چون کارفرما بهانه های بسیاری برای قطع همکاری باشما  دارد

ولیکن با توجه به اینکه توضیح ندادید عذرتان چه بوده ولی معمولا فوت بستگان درجه یک،سوانح طبیعی ،سوانحی که برای خود فرد یا خانواده یا بستگان درجه یک اتفاق میفتد،و کلیه اموری که خارج از قدرت شما بوده جزو عذرهای موجه محسوب میشود

ولی اکیدا توصیه میکنم بجای جمع آوری مدارکی که نتیجه مطلوب برایتان ندارد دنیال جلب رضایت کارفرما و اقناع وی برای بازگشت بکار باشید

پیشنهاد ویژه مستر بیمه

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید