در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام وضعیت کارگری که مراجع حل اختلاف دلایل اخراجش را موجه تشخیص ندهند چیست ؟ و در صورت موجه بودن اخراج چطور ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام در مواردی که مراجع حل اختلاف پس از بررسی با اخراج کارگر موافقت ننمایند ضمن صدور رأی بازگشت بکار کارفرما را مکلف به پرداخت حق السعی ایام تعلیق کارگر خواهند نمود با حکم ابقاء بکار، ایام تعلیق یعنی فاصله زمان اخراج تا تاریخ صدور رای بازگشت بکار حکم زمان اشتغال را داشته و از هر نظر جزء سابقه کار کارگر منظور می شود. در صورت موجه بودن اخراج، کارگر مشمول اخذ سنوات خدمت به میزان سالی یکماه حقوق خواهد بود و چنانچه بیکاری وی نیز به تشخیص هیأت حل اختلاف بدون میل و اراده احراز گردد جهت برخورداری از مستمری بیمه بیکاری معرفی خواهد شد .
توسط (130 امتیاز)
با سلام
رای بازگشت به کار چی
همه دارند میکند اگه کارفرما نخوادمیتونه راهم نده سر کار
خوب پس اداره کار به چه درد میخوره
کارفرما همه جا برندس ۹ ماه بلاتکلیفی الانم رای بازگشت به کار گرفتم که هیچی با این وضع کرای خونه بیمه بیکاری هم که معلوم نیست بازگشت به کار هم کشک
شرمنده ببخشید ولی اون وامهایی که کارفرما از بیمه و از جاهای دیگه بابت اشتغال میگیره چی میشه تکلیف من چی میشه منا بدون دلیل اخراج کردند الان بازم دارند نیرو میگیرند فقط بخاطر اینکه من از قدیمی اونجا بودم یا علکی