در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (109,850 امتیاز)
آیا درست هست بیمه ما ملت بیمه sos هم ارائه میده به بیمه شدگان عمرش؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
با سلام اکثر نمایندگان حاضر در تهران نماینده فروش شرکت کمک رسان ایران میباشند و خدمات بیمه تکمیل درمان sosرا ارایه میدهند

و اما پیشنهاد مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید