در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام و عرض ادب ، من در یکی از نهادهای دولتی مشغول به کار می باشم و سنم 37 و سابقه ام 11 سال می باشد پایه حقوقم نهصد هزار تومان می باشد، اگر بخواهم سرکار نرم و بیمه رو خودم واریز کنم چقدر باید ماهیانه پرداخت کنم ؟ تا چند سال دیگر از بیمه بازنشست می شوم؟
پیشا پیش سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط

با سلام اگر بخواهید بیمه خویش فرما شوید دو نوع است اختیاری و صاحبان حرف و مشاغل آزاد . در بیمه اختیاری که نیاز به 30 روز سابقه قبلی است حق بیمه 26 درصد حقوق توافق شده است. کسانی که بالای ده سال سابقه دارند میانگین یکسال آخر مبنای پرداخت حق بیمه خواهد بود. با توضیحاتی که دادید حقوق شما در همان حداقل پذیرفته می شود که 26 درصد حداقل حقوق( 812000 تومان ضرب در 26 درصد )می باشد.

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری