در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
این که شرکتهای بیمه گذار عمر میگویند بیمه عمر مزایای بیشتری نسبت به تامین اجتماعی دارد با سالهای پرداخت حق بیمه کمتر بازنشسته شوید، اما بیمه عمر یه حقوق ثابت برای بازنشستگی می دهد اما تامین اجتماعی هر سال با افزایش تورم ،افزایش حقوق دارد ایا مزایای بیمه عمر بیشتر از تامین اجتماعی است؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز این دو بیمه اصلا قابل قیاس با هم نیستند.بیمه عمر از لحاظ پوشش درمانی مکمل  تامین اجتماعی هست و مبالغ خیلی بیشتری رو بابت بیماری هایی مثل سرطان،پیوند اعضا و یا سکته پرداخت میکنه اما دفترچه نداره که بتونین ازش استفاده کنین.

برای پوشش فوت تا 4برابر مبلغ اندوخته شما پرداخت میشه و در صورت از کار افتادگی از پرداخت بقیه ی حق بیمه معاف هستین.

برای قسمت سرمایه گذاری سالانه  18درصد به شما سود تعلق میگیره اما سود مشارکتی در اکثر بیمه ها بالای 20 درصد هست.این مبلغ در انتها هم میتونه به صورت یکجا و هم به صورت مستمری به شما پرداخت بشه.

اما این رو در نظر بگیرین که شما 30 سال کار میکنین و بعد از بازنشستگی مبلغی بین 20 تا 50 تومن رو به شما به عنوان پاداش بازنشستگی میدن اما بیمه عمر بعد از 30 سال حدود میتونه 100میلیون به شما پرداخت میکنه پس کار عاقلانه ای هست اگر هم تامین اجتماعی داشته باشین و هم بیمه عمر