در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام درمورد بیمه عمر وبازنشستگی وتعهداتی که شرکت های بیمه به واسطه این بیمه ها انجام عهده دارمیشوند ونیز مبلغ وامی که میشه با این بیمه دریافت کرد با مثال توضیح بدهید وایا همزمان میشه از بیمه تامین اجتماعی و بیمه عمر و یا همزمان از دو بیمه عمر دو شرکت بیمه استفاده کرد؟!
1 پاسخ
توسط (680 امتیاز)
سلام

شما میتوانید به هرتعداد که میخواهید بیمه عمر و پس انداز داشته باشید

درضمن این بیمه با بیمه تامین اجتماعی هیچ گونه مغایرتی ندارد

شاد و آگاه باشید