در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
بنده در شرکتی در تبریز مشغول کارهستم ولیست بیمه اجباری هر ماه ازطرف شرکت مذکور داده میشود حال شرکت میخواهد برای اجرای پرو ژ ه ای در شهر دیگر مرا به انجا بفرست بصورت 15 روز انجا و 15 روز در محل اسقرار شرکت در تبریز سوال بنده این است که بیمه من چگونه و از کجا باید پرداخت شود و از نظر بازرسی های ادواری که تامی اجتماعی انجام میدهد اگه مراجعه کردند وبنده را در محل شرکت رویت نکردند چه میشود ایا بیمه من قطع میگردد لفط راهنمایی بفرمایید متشکرم ار عنایت شما.
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
با توجه به پیمان نامه و مدت آن و برگه های ماموریتی مشکلی پیش نمیاد و در صورت بروز هرگونه مشکل شرکت موظف است بابت پانزده روز ماموریت شما در محل پروژه همراه با پرسنل پروژه مذکور نسبت به ارسال لیست اقدام نمایند و چون ساعات کاری شما ثبت میشه بازرسین به آن اکتفا میکنند

همچنین
جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید