در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام، بنده میخوام با توجه به هزینه زیاد بیمه تامین اجتماعی و حقوق کم بازنشستگی آن بیمه خود را به بیمه سلامت که رایگان هست و نسبت به تامین اجتماعی تغییر محسوسی ندارد یجز یک مورد تغییر داده و نیز خود را بیمه عمر کنم در واقع هزینه بیمه تامین اجتماعی رو میخواهم به بیمه عمر دهم و در انجا سرمایه گذاری کنم میخواستم نظر کارشناسی شمارو بدونم   سپاس فراوان
3 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

در ایران بیمه پایه درمان (بیمه تامین اجتماعی یا بیمه سلامت) خوب نداریم.

تامین اجتماعی گرونه و خدماتش روز به روز ضعیف تر میشه. بیمه سلامت هم بیمارستان های زیادی قبولش ندارن

بیمه عمر خدمات بسیار عالی داره و برای همه لازم هست.

ولی توجه داشته باشید که بیمه عمر خدمات درمانی مانند دفترچه بیمه نداره.