در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام در محاسبه حق سنوات و دیگر مزایای مقرر در قانون کار، مزد ماخذ محاسبه شامل کدام یک از دریافتی  های کارگر است ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام در کارگاه  های دارای طرح مصوب طبقه بندی مشاغل مزد گروه و پایه و در سایر کارگاه ها مزد ثابت(مجموع مزد شغل و مزایای ثابت پرداختی به تبع شغل) مبنای احتساب حق سنوات و مزایای موضوع مواد 20، 21، 24، 27، 31، 32 و 165 قانون کار و دیگر مواردی است که پرداخت مبلغی بابت مزایای سنوات و سابقه کار در قانون مرقوم و یا دیگر مقررات پیش بینی شده باشد .