باز هستیم
مشاوره مالیاتی
021-91023784
واتساپ
+2 امتیاز
7,317 بازدید
در حسابداری و مالیات توسط
دوباره دسته بندی کردن توسط

یک مغازه داخل بازار دارم ۲ تا انبار حدود ۱۲ متری کنار هم خریدم ولی به نام خانمم زدم وخانمم خانه دار است و هیچ شغلی ندارد و از این مکان من به عنوان انبار دارم استفاده میکنم سال اول مالیاتی به عنوان انبار بسته به اسم خانمم اظهار نامه دادم ولی
اگه امسال بخواهم انبار خودم اظهار بدم واز ماده ۵۷ استفاده کنم مالیات بر اجاره آنجا ایا تعلق میگیره و من چه کار کنم که این مکان انبار من باشه و مالیاتی به من تعلق نگیره

ماده ۵۷ قانون مالیات های مستقیم

در مورد شخص حقیقی که هیچ گونه درآمدی ندارد تا میزان معافیت مالیاتی در آمد حقوق موضوع ماده (۸۴) این قانون از درآمد مشمول مالیات سالانه مستغلات از مالیات معاف و مازاد طبق مقررات این فصل مشمول مالیات می‌باشد.

مشمولان این ماده باید اظهارنامه مخصوصی طبق نمونه‌ای که از طرف سازمان امور مالیاتی کشور تهیه خواهد شد به اداره امور مالیاتی محل وقوع ملک تسلیم و اعلام نمایند که هیچ گونه درآمد دیگری ندارند. اداره امور مالیاتی مربوط باید خلاصه مندرجات اظهارنامه مؤدی را به اداره امور مالیاتی محل سکونت مؤدی ارسال دارد و در صورتی که ثابت شود اظهارنامه مؤدی خلاف واقع است مالیات متعلق به اضافه یک برابر آن به عنوان جریمه وصول خواهد شد.

در اجرای حکم این ماده حقوق بازنشستگی و وظیفه دریافتی و جوایز و سود ناشی از سپرده‌های بانکی درآمد تلقی نخواهد شد.

  • تبصره ۱ ماده ۵۷ – حکم این ماده در مورد فرزندان صغیری که تحت ولایت پدر باشند جاری نخواهد بود.
  • تبصره ۲ ماده ۵۷ – در صورتی که سایر درآمدهای مشمول مالیات ماهانه مؤدی کمتر از مبلغ مذکور  دراین ماده باشد، آن مقدار از درآمد مشمول مالیات اجاره املاک که با سایر درآمدهای مؤدی بالغ بر مبلغ فوق باشد معاف و مازاد طبق مقررات این فصل مشمول مالیات خواهد بود.
1 پاسخ
0 امتیاز
توسط (33,910 امتیاز)

درصورتی که از ماده 57 میخواهید استفاده کنید قرارداد اجاره ای تنظیم و از این معافیت استفاده کنید به نام همسرتان.

اما پیشنهاد من به شما این است که همسرتان را به عنوان شریک خود معرفی کنید که علاوه بر عدم تعلق مالیات اجاره از معافیت بیشتری در ماده 101 بهرمند شوید.

ماده 101- درآمد سالانه مشمول مالیات مودیان موضوع این فصل که اظهارنامه مالیاتی خود را طبق مقررات این فصل در موعد مقرر تسلیم کرده‌اند تا ‌میزان معافیت موضوع ماده (84) این قانون از پرداخت مالیات معاف و مازاد آن به نرخ­های مذکور در ماده (131) این قانون مشمول مالیات خواهد بود. ‌شرط تسلیم اظهارنامه برای استفاده از معافیت فوق نسبت به عملکرد سال 1382 به بعد جاری است.

تبصره 1- در مشارکت­های مدنی اعم از اختیاری و قهری شرکا حداکثر از دو معافیت استفاده خواهند کرد و مبلغ معافیت به­طور مساوی بین آنان تقسیم و ‌باقی­مانده سهم هر شریک جداگانه مشمول مالیات خواهد بود. شرکایی که با هم رابطه زوجیت دارند از لحاظ استفاده از معافیت در حکم یک شریک‌ تلقی و معافیت مقرر به زوج اعطا می‌گردد. در صورت فوت احد از شرکا وراث وی به عنوان قائم‌مقام قانونی از معافیت مالیاتی سهم متوفی در‌مشارکت به شرح فوق استفاده نموده و این معافیت به­طور مساوی بین آنان تقسیم و از درآمد سهم هر کدام کسر خواهد شد.

تبصره 2- در صورتی که هر شخص حقیقی دارای بیش از یک واحد شغلی باشد، مجموع درآمد واحدهای شغلی وی با کسر فقط یک معافیت موضوع این ماده مشمول مالیات به نرخهای مذکور در ماده(131) این قانون می‌شود.


با احترام
برای دریافت مشاوره مالیاتی یا حسابداری اینجا کلیک کنید

مشاوره های مشابه

مشاوره رایگان
+1 امتیاز
2 پاسخ 1,213 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 1,932 بازدید
+2 امتیاز
1 پاسخ 1,725 بازدید
+1 امتیاز
1 پاسخ 1,263 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 749 بازدید
تماس با بیدبرگ
درباره بیدبرگ
قوانین بیدبرگ

.
.
...