در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام. الان که بانک ها دارن سود بانکی رو کم می کنند، آیا صرفه خرید بیمه عمر بیشتر میشود؟
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیزخرید بیمه عمر علاوه بر سرمایه گذاری و سود بالا دارای مزیت های فراوان دیگری نیز هست.

پوشش های درمانی،وام بدون ضامن و سود تضمینی 18 درصد (به همراه سود مشارکتی بالای 20 درصد برای تمامی شرکت ها) از ساختارهای اصلی این بیمه بوده و شمارا در طی مدت قرارداد پشتیبانی میکند.

با تشکر