در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام. الان که نرخ سود های بانکی داره کم میشه ، آیا نرخ سود بیمه عمر و سرمایه گذاری هم کم میشه ؟
1 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)

بهترین پاسخ
با سلام و احترام

دوست گرامي نرخ سود تضميني در قرارداد هاي بيمه عمر و سرمايه گزاري در پنج سال اول ١٨٪‏ و در پنج سال دوم  ١٥٪‏ و مازاد بر ده سال ١٠٪‏ تضمين شده و قرار دادهايي كه بسته شده شركت ملزم به پرداخت بر اين روال است واگر سود بيمه هاي عمر كاهش يابد بيمه نامه هايي كه تا قبل از اعلام سود تضميني جديد بسته شده طبق روال قبل پرداخت خواهد شد. به هر صورت اگر نرخ تورم كاهش يابد عقلاني است كه سود تضميني هم كاهش يابد و اين نرخ ١٥٪‏ و ١٠٪‏ هم براي زماني پيش بيني شده كه نرخ تورم كاهش يابد و در صورت واريز سود پيش بيني ديگر سود تضميني مطرح نيست. در حال حاضر سود تضميني بيمه نامه ها در كشور ژاپن ٤٪‏ ميباشد و اين به دليل نرخ پايين تورم در ان كشور است. به هر صورت مطمئن باشيد  سود تضميني  هر ساله به ميزاني خواهد بود كه توجيه اقتصادي براي بيمه گزار داشته باشد و از بازخريدي پيش از موعد اجتناب ورزد.

پايدار باشيد.