در بیمه درمان تکمیلی توسط
با سلام بنده خانومم باردار والان حدودا دوماهه است .من دیروز رفتم و خانواده خودم که سه نفریم رو بیمه سلامت کردم ولی با هزینه های زیاد یکمی با مشکل برمیخورم میخواستم ببینم راهی نیست که خانومم یا کل خانوادهم رو بیمه تکمیلی درمانی کنم مخصوصا برای انجام سزاریان
پیشاپیش از شما بخاطر جوابتون ممنون
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
متاسفانه هیچ بیمه ای شما رو بیمه تکمیل درمان نمیکنه مگر اینکه از طرف محل کار اقدام کنید که آنهم شرایط خاص خودش رو داره و تنها یک شرکت کمک ریان ایران در این زمینه ارایه خدمات میده که آنهم مدت انتظار حداقل شش ماهه بوده و با توجه به تعداد افراد خانواده شما اصلا صرفه و صلاحی در گرفتن آن نمیبینم

مگر اینکه با همان دفترچه سلامت از خدمات بیمارستانهای دولتی استفاده کنید تا کمترین میزان هزینه رو پرداخت نمایید

متاسفانه دیر اقدام کردید و امیدوارم در انتخاب نیازهای بیمه ای بعدی خود تاخیر نفرمایید چراکه زندگی ما انسانها همیشه همراه با خطر بوده و بیمه تنها راه گذر از این خطرات میباشد

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه و نیز با توجه به وضعیت فعلی شما میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید