در بیمه درمان تکمیلی توسط
باسلام
ما ب تازگی واردبیمه تکمیلی شده ایم ک برای اولین بار ماه قبل کسراز حقوق داشتیم ب میزان ۱۲۰هزارتومن ایا تا چ حد با این میزان کسرازحقوق میتوانیم هم اکنون ازبیمه تکمیلی استفاده کنیم؟؟؟؟لطفا پاسخ صریح باش  با تشکر
2 پاسخ
توسط (6,830 امتیاز)
با سلام

در بيمه هاي تكميلي پوششهاي ذيل مورد پوشش قرار ميگيرد كه سقف استفاده از آن بستگي به مبلغ درج شده در قرارداد بيمه اي منعقد شده و ميزان فرانشيز آن دارد.

١- هزينه جراحي سرپاييني ، بستري و جراحي عمومي

٢- هزينه عمل جراحي تخصصي

٣- پاراكلينيكي گروه اول

٤- پاراكلينيكي گروه دو

٥- پاراكلينيكي گروه سه

٦- زايمان و سزارين

٧- ليزيك چشم

هزينه آمبولانس ، عينك و چند مورد ديگر كه بسته به نوع قراردادهاي منعقده مورد پوشش قرار ميگيرند.

زمان امكان استفاده از اين پوششها از شروع قرارداد بوده اما دو خصوص زايمان ٣ ماه دوره انتظار( ٣ ماه گذشت زمان از شروع قرارداد) و در خصوص  بستري و جراحي ٦ ماه دوره انتظار بايد سپري شود.