در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام آیا سازمان بیمه تامین اجتماعی مجاز به اعزام بازرس به کارگاه ها مشمول آن قانون می باشد  ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام بله ، باستناد مواد 40 ، 47 ، 101 و102 قانون تامین اجتماعی سازمان می تواند برای رسیدگی به صورت مزدارسالی کارفرما ویا تعیین ومطالبه حق بیمه افراد شاغل مشمول که کارفرما ازبیمه کردن آن ها خودداری مینماید نسبت به اعزام بازرس اقدام نماید.