در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام در هنگام صورت برداری از افراد شاغل وظیفه کارفرما و کارگران شاغل در مقابل بازرس بیمه تامین اجتماعی چیست ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام ارائه مشخصات هویتی واقعی کارفرما و کارگران شاغل با ارائه اصل یا تصویر شناسنامه ، کارت ملی ، مجوز فعالیت و اسناد ملکیت.
ارائه مشخصات واقعی شغلی افراد شاغل مشمول قانون شامل (تاریخ آغاز بکار و ترک کار ، حقوق مزایای مشمول کسرحق بیمه ، نوع شغل ) .
شروع وخاتمه فعالیت و یا  تغییر نوع فعالیت کارگاه با ارائه مدارک مربوطه اعلام نمایند .
تغییرات کارفرمایی کارگاه با ارائه مدارک مربوطه شامل( اسنادمالکیت ، سرقفلی ، اجاره نامه و...) اعلام نمایند.