در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
آدرس بازنشستگی یا مستمری بگیر تامین اجتماعی
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

اگر ساکن تهران هستید به آدرس های زیر مراجعه فرمایید:

نام واحد آدرس نمابر تلفن
اداره کل تهران بزرگ خیابان فاطمی، روبروی هتل لاله، پلاک۲۳۷ ۸۸۹۷۷۶۱۶ ۱۹-۸۸۹۷۷۶۱۷
شعبه ۱ خیابان فاطمی روبروی سازمان آب، نبش خیابان رهی معیری، ۸۸۹۵۲۴۰۱ ۸۸۹۶۵۹۰۰-۸۸۹۶۹۹۰۰
شعبه ۲ خیابان کارگر جنوبی، نرسیده به میدان قزوین، خیابان شهید ساعد آقابالازاده ۵۵۴۲۲۴۱۶ ۵۵۴۱۴۴۴۲-۵۵۴۱۰۰۸۹
شعبه ۳ میدان خراسان، نرسیده به ایستگاه زیبا، کوچه محمد بیگی، پلاک ۸، کد پستی ۱۱۷۶۸۱۷۱۳۱ ۳۳۱۳۸۷۴۱ ۴-۳۳۱۲۷۰۴۲-۳۳۵۰۶۸۶۸
شعبه ۴ میدان امام حسین، ابتدای خ مازندران، پلاک ۸،         کد پستی: ۱۱۵۳۹۴۵۳۴۱ ۷۷۵۰۵۶۸۷ ۷۷۵۰۴۱۴۴-۷۷۵۰۲۸۸۷
شعبه ۵ بلوار شهید محلاتی، بلوار دهم فروردین، میدان امام حسن مجتبی، کدپستی: ۱۷۶۷۸۹۹۱۶۳ ۳۳۱۹۰۵۷۳ ۷-۳۳۱۸۰۵۱۵
شعبه ۶ سه راه آذری، نرسیده به خیابان قزوین، هشت متری بوتان، کد پستی: ۱۳۸۱۹۳۵۴۱۱ ۶۶۶۳۸۵۰۹ ۲-۶۶۶۲۵۵۹۱-۶۶۶۹۹۸۲۲
شعبه ۷ خیابان رودکی، نرسیده به چهارراه مرتضوی کدپستی: ۱۳۳۵۴۷۶۸۷۹۵ ۶۶۸۹۹۷۳۸ ۶۶۸۸۰۰۳۷-۶۶۸۹۹۷۳۵
شعبه ۸ خیابان سعدی جنوبی، پائین تر از میدان استقلال، کوچه بانک تجارت، پلاک ۶۰۶ ۳۳۹۷۰۰۰۱ ۳۳۱۱۶۱۵۵-۳۳۹۳۲۲۷۰
شعبه ۹ سهروردی شمالی، روبروی پمپ بنزین، کوچه تقوی، پلاک۳،کد پ: ۱۵۹۸۱۳۵۱۴ ۸۸۴۱۹۲۲۰ ۲-۸۸۴۳۷۰۹۱
شعبه ۱۰ بزرگراه آیت ا… سعیدی – چهاردانگه -بلوار فارسیان ۵۵۲۷۶۸۶۹ ۵۵۲۷۶۶۶۳-۵۵۲۵۸۹۵۷
شعبه ۱۱ خیابان شهید رجائی، ایستگاه پل پیچ، کوچه شهید علی ناصر، کدپستی: ۱۸۳۸۹۷۸۴۹ ۵۵۳۵۱۲۰۸ ۵۵۳۵۱۰۳۳-۵۵۳۵۱۰۵۵-۵۵۳۵۱۰۴۴-
شعبه ۱۲ نرسیده به میدان دولت آباد، تقاطع جاده سوم بزرگراه آزادگان، کوچه ظفرنو ۳۳۷۴۲۲۲۶ ۸-۳۳۷۴۱۷۳۷
شعبه ۱۳ خیابان آزادی،بعد از خوش، خیابان شهید قانعی، پلاک۲ ۶۶۴۲۷۷۷۴ ۱۴-۶۶۹۲۲۱۱۳
شعبه ۱۴ کیلومتر ۱۲ اتوبان تهران -کرج ٬ روبروی شرکت ایران خودرو ٬ کدپستی ۱۴۹۵۶۱۳۱۴۱ ۴۴۱۹۶۵۲۶ ۴۴۱۹۵۱۲۷
شعبه ۱۵ جاده قدیم کرج، سرآسیاب مهرآباد، بعد از پایگاه یکم شکاری ۶۶۶۲۰۹۰۴ ۳-۶۶۶۲۰۹۰۱
شعبه ۱۶ فلکه اول تهران پارس، خیابان ۱۴۴ شرقی، پلاک ۳۴ ۷۷۷۰۳۶۰۰ ۷۷۸۷۷۵۴۸-۷۷۸۷۵۳۸۷
شعبه ۱۷ کیلومتر۲جاده مخصوص کرج ٬ مقابل شهرک اکباتان ۴۴۶۴۴۱۴۷ ۲۷-۴۴۶۳۱۹۲۶
شعبه ۱۸ سید جمال الدین اسد آبادی، نبش خیابان ۲۵ ٬جنب بانک رفاه ۸۸۷۲۷۳۶۰ ۸۸۷۱۳۷۰۳-۸۸۷۱۲۹۴۲
شعبه ۱۹ خیابان استاد نجات اللهی، خیابان ورشو، پلاک ۳۷، کدپستی : ۱۵۹۸۷۱۹۳۱۱ ۸۸۸۹۰۵۱۵ ۹-۸۸۹۱۲۷۷۱
شعبه ۲۰ خیابان پیروزی، بعد از چهارراه کوکاکولا، مقابل مسجد قدس ۷۷۴۷۵۹۳۸ ۷۷۴۷۶۶۲۹-۷۷۴۷۶۶۱۸
شعبه ۲۱ خیابان ۱۵ خرداد غربی، روبروی مخابرات ناحیه۵ ،کد پستی:۱۱۹۱۷۳۴۳۶۱ ۵۵۶۲۴۲۷۵ ۵۵۶۲۴۳۶۰-۵۵۶۱۱۹۵۳
شعبه ۲۲ خیابان قائم مقام – خیابان هشتم- پلاک ۱۸ ۸۸۷۳۱۷۷۵ ۷-۸۸۸۲۳۰۶۴
شعبه ۲۳ خیابان امام خمینی(ره)، میدان حسن آباد، نبش خیابان استخر، کدپستی :  ۱۱۳۷۹۱۷۵۱۱ ۶۶۷۲۷۱۱۵ ۶۶۷۳۱۸۸۷-۶۶۷۱۲۱۹۵
شعبه ۲۴ تهران پارس، بین فلکه دوم و سوم، خیابان ۱۸۲ غربی، نبش ۱۲۱، پلاک ۷۰ ۷۷۸۸۰۸۳۱ ۷۷۸۶۳۸۰۹-۷۷۸۸۱۶۷۴
شعبه ۲۵ پل مدیریت، خیابان علامه طباطبایی، خیابان ۲۴ غربی، روبروی پلاک ۲۰، کدپستی: ۱۹۹۷۹۷۵۶۶۱ ۸۸۶۸۳۷۵۳ ۸۸۶۸۴۶۵۳-۸۸۶۸۴۷۵۶
شعبه ۲۶ خیابان جمهوری اسلامی، خیابان ۳۰تیر جنوبی،کوچه ایروان، کدپ: ۳۴۴۱۵-۱۱۳۵۷ ۶۶۷۲۵۹۷۹ ۸-۶۶۷۲۶۷۵۵
شعبه ۲۷ خیابان مطهری، ابتدای خیابان میرعماد، پلاک ۹ ۸۸۷۵۵۳۳۱ ۲۲-۸۸۷۵۸۰۲۱
شعبه ۲۸ فلکه دوم صادقیه، خیابان آیت اله کاشانی،خیابان گلهای ۲، پلاک ۸، کدپ۱۴۷۱۸۱۳۴۷۷ ۴۴۰۶۶۸۲۶ ۳-۴۴۰۸۴۹۹۱
شعبه۲۹ خیابان دکتر شریعتی، خیابان ملک، پلاک ۷۶ ۷۷۵۲۴۴۶۳ ۷۷۶۰۶۷۶۳-۷۷۵۳۴۴۴۰
شعبه شهرری سه راه ورامین، اول جاده ورامین ۵۵۹۲۴۳۸۱ ۵۵۹۰۰۰۴۲-۵۵۹۰۶۸۴۲
شعبه شمیران خیابان شریعتی، پایین تر از میدان قدس ۲۲۷۳۱۶۵۷ ۲۲۷۱۴۸۸۸-۲۲۷۱۹۶۱۰