در شرکت بیمه توسط
سلام به بيمه ميهن برا دريافت خسارت مراجعه كردم ميگن دو تا سه ماه طول ميكشه تاجواب از تهران بياد بعد خسارت پرداخت ميكنيم
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام با توجه به پروسه بررسی و اعلام نظر و جلوگیری از عدم تضیعع حقوق شما پرونده ها در تهران و دفتر اصلی شرکتهای بیمه انجام میشود و با توجه به حجم بالای پرونده ها کمی زمان بر است برای حصول نتیجه بهتر و بیشتر از طریق شعبه شهر خود اقدام نمایید و به راهنمایی آنان گوش بدید و توجه داشته باشید که نمایندگان و یا کارکنان شعبه نقشی در پرداخت ندارند و خدای نکرده آنان را مورد مواخذه قرار ندهید