در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط

با سلام

آیا افرادی که خودشان کارفرما نیستند اما  از مشاغل آزاد خود را بیمه کرده اند می توانند از کمک هزینه دوران بارداری استفاده کنند؟

2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
فقط مجاز به استفاده از خدمات درمانی در بیمارستانهای متعلق به سازمان تامین اجتماعی میباشند و در صورت استفاده از خدمات سایر مراکز طرف قرارداد طبق تعرفه باید هزینه را پرداخت نماید و در استفاده از مراکز غیر طرف قرار داد هزینه طبق تعرفه پرداخت میشود ضمن اینکه زایمان طبیعی در کلیه مراکز درمانی رایگان میباشد و جهت برخورداری از خدمات بهتر توصیه میشه با مراجعه به مراکز درمانی و بیمارستانی در کلاس های مربوطه هر مزکز شرکت نمایید تا در زمان زایمان از خدمات بهتر و باصرفه تری برخوردار شوید

و برای تامین آتیه نو رسیده خود و همچنین آسایش خود و خانواده خود درجهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید