در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام شخصی قسط چند ماه بیمه عمر خود را واریز کرده که به 6 ماه نرسید به هر دلایلی ادامه نداده و یک سال یا دوسال از بیمه نامه گذشته .... تکلیف بیمه نامه چیست و باید چیکار کند ؟ میتواند ادامه بدهد ؟ من در جایی خوندم نوشته بود بیمه نامه فسخ و هیچ مبلغی به بیمه گذار داده نمیشه ... درسته ؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

مجددا به شرکت بیمه مراجعه کند تا با مشاهده دقیق و سیستمی بیمه نامه وضعیت فعلی را بررسی کنند و طبق توافق جدید میتواند اقساط را از سر بگیرد

البته اگر بخواهد همان بیمه نامه را ادامه دهد باید تمام اقساط معوق را یکجا پرداخت نماید.