در قانون کار و قرارداد کار توسط
سلام آیا می توان با توافق رابطه کارگری و کارفرمایی فی مابین را که قانوناً مشمول قانون کار می شود از دایره شمول این قانون خارج کرد ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام توافق طرفین قرارداد هایی که ماهیتاً کارگری بوده و مستند به قانون در پوشش مقررات قانون کار قرار می گیرند به خروج قرارداد های مزبور از حوزه شمول این قانون و یا  صرف نظر کردن کارگر از مزایای متعلقه قانونی به هنگام عقد قرارداد کار فاقد نفوذ قانونی بوده و با عنایت به آمره بودن قانون کار هرگونه توافقی بر خلاف مقررات آن بلااثر خواهد بود .