در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام برخی از دستگاه ها و مؤسسات دولتی یا خصوصی انجام برخی از فعالیت  های خود را به پیمانکاران واگذار می کنند و این پیمانکاران برای انجام کار پیمان منعقده کارگرانی را با قرارداد های کار موقت به خدمت می گیرند، اغلب پس از انقضای مدت کار، پیمانکار کارگران مزبور را در پیمان  های دیگری که دارد به کار می گیرد ( در همان کارگاه یا کارگاه  های دیگر ) آیا قرار داد کار این کارگران تبدیل به قرارداد کار دایم خواهد شد  ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام در مواردی که واحدها و مؤسسات دولتی یا خصوصی انجام برخی از امور خود را از طریق عقد قرارداد پمانکاری به اشخاص حقیقی و یا حقوقی واگذار و مؤسسات اخیر در اجرای پیمان مزبور مبادرت به  استخدام کارگر و یا کارگرانی می نمایند با عنایت به موقت بودن پیمان، قرارداد های منعقده فی مابین پیمانکار و کارگران در زمره قرارداد های موقت موضوع تبصره یک ماده 7 قانون کار بوده و حد اکثر مدت آنها محدود به حداکثر مدت پیمان خواهد بود . بدیهی است با انقضای مدت پیمان و انجام تصفیه حساب رابطه کارگری و کارفرمایی کارگران و پیمانکار خاتمه یافته تلقی و اشتغال احتمالی بعدی کارگران مزبور در همان واحد و یا مؤسسه و یا در مؤسسات دیگر دنباله اشتغال اولیه محسوب نخواهد گردید .