در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام
خانمی هستم متولد 1344 که مدت 11 سال حق بیمه پرداخت کرده ام . اول اینکه الان میتوانم با 10 روز حقوق درخواست بازنشیتگی کنم یا خیر و دوم. اینکه اگر تا 55 سالگی پرداخت کنم آیا در ان زمان میتوانم با 15 روز حقوق بازنشسته شوم ؟ با سه پاس
1 پاسخ
توسط

نخیر. باید حداقل سن بازنشستگی 55 سال برای خانم ها رو داشته باشید.

و با داشتن 4 سال سابقه بیمه دیگر (حتی به صورت اختیاری یا بیمه بیکاری) می توانید در سن 55 سالگی با 15 روز حقوق بازنشسته شوید. در صورتی که 4 سال رو پرداخت نکنید، در سن 55 سالگی با 10 روز حقوق بازنشسته می شوید

جهت کسب اطلاعات بیشتر مطلب زیر را مطالعه کنید

شرایط بازنشستگی