در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
10سال است بیمه قالیبافی واریز میکنم ،ازاسفند94 تاین اجتماعی بیمه ام راقطع کرده،زیرااز 89یک جوازکسب ارایشی،بهداشتی بنامم وجوددارد،درحالی که کارم غیرقانونی نیست،کارگاه قالیبافیم هم دایر است
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)
انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ

طبق مقررات هنگام درخواست بیمه قالیبافی؛ شما متعهد شده اید که شغلی غیر از قالیبافی ندارید. لذا در صورت اخذ جواز کسب، سازمان تامین اجتماعی می تواند بیمه قالیبافی شما را قطع نماید.