در سایر توسط
بیمه محصولات کشاورزی جزو کدام بیمه است
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
بیمه محصولات کشاورزی جزو بیمه های کشاورزی بوده و تنها متولی آن صندوق بیمه کشاورزی بوده و در شعب بانک های کشاورزی مستقر میباشند که با مراجعه به شعب بانک کشاورزی و یا ادارات جهاد کشاورزی از مزایای این بیمه نامه منتفع شوید

همچنین

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری ویژه روستاییان عزیز که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید