در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
آیا میشه بیمه تامین اجتماعی رو از نمایندگی بیمه ایران هم خرید
1 پاسخ
توسط (4,400 امتیاز)
با سلام
تحت پوشش قرار گرفتن در بیمه تامین اجتماعی فقط از طریق شعب این سازمان مقدور میباشد اما روش های جایزگزین دیگری مانند بیمه عمر نیز میتواند به جای بیمه تامین اجتماعی مد نظر شما باشد . با تحقیق در مورد بیمه عمر و سرمایه گذاری شرکت های بیمه ( ملت ما ایران دانا و....) میتوانید بیمه عمر و شرمایه گذاری مناسب خوئد را خریداری فرمایید .
نمایندگی صدور و پرداخت خسارت بیمه ملت