در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام درحال حاضر چه نوع خدماتی درکارگزاری های رسمی بیمه تامین اجتماعی قابل ارائه می باشد؟
1 پاسخ
توسط
با سلام خدمات صدور ، چاپ و تحویل دفترچه های درمانی – حمایتهای کوتاه مدت شامل پرداخت هزینه پروتز و اروتز ، پرداخت کمک هزینه ازدواج ، پرداخت کمک هزینه کفن و دفن ، پرداخت کمک هزینه ایام بارداری – صدور و چاپ برگه پرداخت بیمه شدگان خاص – دریافت لیست حق بیمه کارفرمایان به صورت اینترنتی – تشکیل پرونده مطالباتی کارگاهی - پذیرش اسناد خسارات متفرقه – امور مرتبط با بیمه شدگان اختیاری و مشاغل آزاد – امور مرتبط با بیمه رانندگان حمل و نقل درون و برون شهری