در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
کارگزاری رسمی سازمان تامین اجتماعی چه خدماتی میدن ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام کارگزاری های سازمان تامین اجتماعی علاوه بر دریافت لیست بیمه و CD حقوق ماهانه ، خدمات زیر را  نیز ارائه میدهند :

اموری که کارگزاری های تامین اجتماعی در حال حاضر انجام می دهند:

  • دریافت لیست ماهانه کارفرمایان و بیمه پردازان خویش فرما (اختیاری و صاحبان حرف و مشاغل آزاد)
  • دریافت سی دی حق بیمه
  • چاپ دفترچه درمانی
  • تعویض دفترچه درمانی
  • صدور دفترچه درمانی جدید
  • تامین اعتبار دفترچه های درمانی
  • ابلاغ برگه های مطالباتی سازمان درباره بدهی و اعلامیه اخطار و اجراییه و امثالهم.
  • همکاری با سازمان درباره مفاد قانون شصت و شش تامین اجتماعی
  • انجام بازرسی از مقرر بگیران بیمه بیکاری
  • پلاک برداری و شناسایی کارگاه های جدید در محدوده جغرافیایی محل فعالیت.
  • صدور برگه پرداخت حق بیمه درباره بیمه شده اجباری و خاص.
  • ارسال کلیه نامه های اداری شعب به اشخاص حقیقی و حقوقی (دولتی و خصوصی)
  • آموزش کارفرمایان درباره اخذ مجوزهای لازم که بعدا اطلاع رسانی خواهد شد.
  • ارائه خدمات مالی
  • بازرسی از دفاتر قانونی اشخاص حقوقی با مجوزهای لازم
  • هر نوع فعالیت مرتبط با توسعه بیمه پردازان سازمان تامین اجتماعی.
  • مشاوره در مورد امور بیمه ای
  • صدور سابقه پرداخت حق بیمه.

 لیست آدرس و تلفن کارگزاری بیمه تامین اجتماعی در تهران و سراسر کشور