در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام چه رشته های با داشتن کارت مهارت از سازمان فنی حرفه ای کشور تحت پوشش بیمه قرار می گیرد
1 پاسخ
توسط
با سلام کارگران شاغل در کارهای ساختمانی اعم از ایجاد یا توسعه ساختمان ، تجدید بنا ، تعمیرات اساسی و یا تخریب مربوط به ساختمان بر اساس قانون بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی و بتدریج با نام نویسی نزد سازمان تامین اجتماعی بیمه می شوند. کارت مهارت فنی در شغل ساختمانی که فرد در آن اشتغال دارد از طریق مراجعه به سایت سازمان آموزش فنی و حرفه ای و گذراندن دوره های آموزشی و طی مراحل و کسب امتیاز مربوطه صادر می گردد . فرد با ارائه کارت مهارت فنی در شغل ساختمانی و پس از احراز اشتغال در کارهای ساختمانی از سوی سازمان بیمه تامین اجتماعی ، نسبت به نام نویسی و پرداخت حق‌بیمه سهم خود اقدام و از مزایای بیمه تامین اجتماعی برخوردار خواهد شد.