در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (230 امتیاز)
با سلام
بنده کارت مهارت فنی و حرفه ای در رشته نقشه کشی و نقشه خوانی تاسیسات دارم.  ایا با این کارت مهارت میتوانم تحت پوشش  بیمه تامین اجتماعی  که حداقل پرداخت بیمه را دارد قرار گیرم؟
متشکرم از پاسختون.
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام در مورد نقشه کشی ونقشه خوانی و کارهای تئوری ساختمانی دستورالعملی نسبت به بیمه کردن ایندافراد چیزی ذکر نشده فقط کارهای ساختمانی که بصورت اجرایی میباشد مثل لوله کشی ساختمان وتاسیسات وکارهای اجرایی دیگر میتوانند از بیمه کارگران ساختمانی استفاده کنند