در مفاصا حساب بیمه توسط
سلام بعداز گرفتن مفاصاحساب در مواقعی که مبلغ کارکرد کمتر میشود از چه طریق برای استرداد مبلغ ما به التفاوت میتوان اقدام کرد ؟
2 پاسخ
توسط
سلام بررسی کاهش کارکرد پیمانکاران بعد از محاسبه حق بیمه و ابلاغ مانده بدهی به پیمانکار در اجرای مواد ٤٢،٤٣ و ٤٤ قانون تامین اجتماعی در هیات های تشخیص مطالبات امکان پذیر می باشد. بدیهی است در صورتیکه برابر آراء هیات های مذکور تجدید محاسبات منجر به کاهش بدهی و ایجاد بستانکاری شود، قابل استرداد خواهد بود.
توسط (12,000 امتیاز)
شعبه مربوطه از سازمانهاي تامين اجتماعي استان استعلام ميگيرد و در صورت كه ا بدهي  نداشته باشيد مبلغ را به شما برميگرداند ولي اگر بدهي داشته باشيد پول رو مستقيم به شما نمي دهد و بايد به شعبه اي كه بدهي داريد منتقل كنيد.

من در پروژه اي بدهي هم نداشتم ولي رديف پيمان فعال داشتم پول رو ندادند و منتظر هستند تا براي اون پيمان اعلام بدهي شود و پول رو به اون شعبه انتقال بدهند.