در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام رانندگانی که با آژانس های مسافربری همکاری می کنند مشمول قانون کار هستند یا خیر  ؟
2 پاسخ
توسط
با سلام رانندگانی که با اتومبیل خود و یا وسیله نقلیه متعلق به اشخاص ثالث در آژانس های مسافربری کار می کنند فاقد رابطه کارگری و کارفرمایی با آژانس مزبور خواهند بود ولی افرادی که در اختیار این قبیل آژانس ها قرار داشته و با اتومبیل متعلق به آژانس به کار اشتغال دارند به لحاظ اینکه با کارفرمای آژانس رابطه کاری و مزدی پیدا می کنند و به دلیل داشتن تبعیت های حقوقی و اقتصادی رابطه بین طرفین رابطه کارگری و کارفرمایی مشمول قانون کار می باشد .
توسط (100 امتیاز)
خیر اگر به عنوان مسافر کش کار کنید نه اما اگر در دفتر و با ماشین خود اون اژانس چرا
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام

این نوع خدمات وابسته به نوع قرارداد و توافق طرفین میباشد: رانندگانی که با اتومبیل خود و یا وسیله نقلیه متعلق به اشخاص ثالث در آژانس های مسافربری کار می کنند فاقد رابطه کارگری و کارفرمایی با آژانس مزبور خواهند بود ولی افرادی که  به صورت ساعتها و زمانها و الگوهای تعیین شده در اختیار این قبیل آژانس ها قرار داشته و با اتومبیل متعلق به آژانس به کار اشتغال دارند به لحاظ اینکه با کارفرمای آژانس رابطه کاری و مزدی پیدا می کنند  مشمول رابطه کارگری و کارفرمایی مشمول قانون کار می باشد .