در قانون کار و قرارداد کار توسط
با سلام آیا کارگاه های دارای ده نفر کارگر و کمتر کلاً از شمول قانون کار خارج شده اند و یا از بعضی از مواد قانون کار مستثنی می باشند ؟
2 پاسخ
توسط

با سلام کارگاه های کوچک کمتر از  ده نفر کارگر بر اساس آیین نامه اجرایی ماده ۱۹۱ قانون کار مصوب هیات وزیران از شمول بعضی از مواد قانون کار مستثنی شده اند.

ماده ۱۹۱  قانون کار

کارگاه های کوچک کمتر از ده نفر را می توان بر حسب مصلحت موقتا از شمول بعضی از مقررات این قانون مستثنی نمود . تشخیص مصلحت و موارد استثنا به موجب آیین نامه ای خواهد بود که با پیشنهاد شورای عالی کار به تصویب هیات وزیران خواهد رسید .

قانون کار و جزییات قانونی قرارداد کار

توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

بر اساس ماده ۱۹۱ قانون کار ، کارگاههای کوچک کمتر از ده نفر را می توان بر حسب مصلحت موقتا از شمول بعضی از مقررات این قانون مستثنی نمود. تشخیص مصلحت و موارد استثناء به موجب آیین نامه ای خواهد بود که با پیشنهاد شورایعالی کار به تصویب هیأت وزیران خواهد رسید. در اجرای ماده قانونی فوق ، هیأت ویزیران در جلسه مورخ ۱۳۸۱/۱۰/۲۹ بنا به پیشنهاد شورایعالی کار ، کارگاههای کوچک کمتر از ده نفر را به شرح ماده یک آیین نامه از بعضی از مواد قانون کار برای مدت ۳ سال مستثنی نمود. با توجه به شرح گفته شده از تارخ اجرای آیین نامه مذکور کلیه واحد های کارگری کمتر از ده نفر کارگر اعم از این که قبل و یا بعد از تصویب آیین نامه ایجاد شده یا بشوند از شمول موادی از قانون کار به شرح مندرج در ماده یک آیین نامه معاف خواهند بود.