در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام
اگه یک نفر در تصادف مقصر شناخته بشه و گواهینامه نداشته باشه، بیمه خسارتشو پرداخت میکنه و بعدا از مقصر حادثه که گواهینامه نداشته مبلغو استرداد میکنه.میخواستم بدونم این استرداد به چه صورتیه و اگر شخص مقصر زیر بار بازپرداخت به بیمه نره، چه اتفاقی میوفته و بیمه از نظر قانونی چه حقی بر شخص دارع؟
مرسی
1 پاسخ
توسط (4,400 امتیاز)
با سلام

قبلا از پرداخت مبلغ دیه به زیاندیده حادثه تضمین لازم از مقصر برای ریکاوری مبلغ دیه گرفته میشه . مثل سند ملکی یا صفته و ........

نمایندگی صدور و پرداخت خسارت بیمه ملت